Γενικές Πληροφορίες

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χοδρικής ειδών αλιείας www.enplokalaitzi.com στο οποίο εκτίθενται και πωλούνται προϊόντα ειδών και αξεσουάρ αλιείας με έδρα την Δημοσθένους 39, Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Η έκθεση, προβολή και πώληση των προϊόντων του www.enplokalaitzi.com που προβάλλονται στην ιστοσελίδα αυτή, η προστασία προσωπικών δεδομένων αλλά και η ασφάλεια των συναλλαγών μέσω αυτής της ιστοσελίδας δέονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο www.enplokalaitzi.com

Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας www.enplokalaitzi.com πρέπει να είστε σύμφωνοι με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους αυτούς. Σε περίπτωση επιφύλαξή σας ή διαφωνίας σας για το σύνολο ή μέρος των παρόντων όρων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν την πλοήγησή σας ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

Το www.enplokalaitzi.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – επισκέπτη - μέλους του www.enplokalaitzi.com μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του www.enplokalaitzi.com

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Το www.enplokalaitzi.com δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες – μέλη του www.enplokalaitzi.com, χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες – μέλη να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα με σκοπό την αποκλειστική εξυπηρέτηση τους και την ομαλή εκτέλεση των παραγγελιών τους.

Το www.enplokalaitzi.com δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό, εταιρεία, συνεργάτη ή τρίτο πρόσωπο οποιαδήποτε πληροφορία, στοιχεία, προσωπικά δεδομένα που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

Έννομο Συμφέρον

Το www.enplokalaitzi.com διατηρεί το δικαίωμα να αποστέλλει στους εγγεγραμμένους πελάτες και χρήστες του, ενημερωτικά emails με προσφορές ή νέα προϊόντα. Οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή να ακυρώσουν την εγγραφή τους στέλνοντας ένα email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ζητώντας ότι επιθυμούν διαγραφή από τα newsletter μας.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα εμπορικά σήματα, οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα τα οποία είναι αναρτημένα στο www.enplokalaitzi.com αποτελούν περιουσιακά αγαθά της εταιρείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, διοικητικές και ποινικές νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη των σχετικών όρων. Το σύνολο των κειμένων και οι φωτογραφίες, η μορφή της ιστοσελίδας (layout - template) του www.enplokalaitzi.com αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοσμένων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Βάση των ανωτέρω, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημιά που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Διάφοροι Όροι

Το www.enplokalaitzi.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή, οι οποίοι και θα ανακοινώνονται στην Ιστοσελίδα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση για το χρήστη θα ισχύουν οι όροι που είναι αναρτημένοι την ημερομηνία της παραγγελίας του. Η Εταιρεία επίσης επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα μέρος ή το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Η μη ενάσκηση οποιουδήποτε εκ των απορρεόντων από τους παρόντες όρους δικαιωμάτων της Εταιρείας δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση παραίτηση από αυτά.