Η εταιρεία Α. Αποστόλου - A. Καλαϊτζή Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο “Εν Πλω Καλαϊτζή” ύστερα από πορεία τριών γενεών στο χώρο ειδών αλιείας και με εμπειρία στη θάλασσα, συνεχίζει την παράδοση της καινοτομίας στην κατασκευή. στις εισαγωγές και στο εμπόριο ειδών αλιείας και δολωμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλες εταιρείες του κλάδου, όπως ΜIKADO, CORMORAN ,SUNSET,SERT,GARBOLINO,SAKURA,SWIMMY,BLAZE, BANAX, VEGA, POWERLINE,XPOWER, RELIX, MARUFUJI, DRAGON εμπιστεύτηκαν σε εμάς την αποκλειστική αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα.

Συμμεριζόμενοι απόλυτα την οικονομική κρίση και τις αντιξοότητες, προσπαθούμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των προϊόντων αλλά ταυτόχρονα να μειώσουμε το κόστος, άρα και τις τιμές πώλησης και έτσι πραγματικά να γίνουν πιo προσιτά και σε πιο ανταγωνιστικές τιμές όλα μας τα προϊόντα, καλυπτόμενα πλήρως από service κι ανταλλακτικά.

H Εν Πλω Καλαϊτζή σας προσκαλεί να έρθετε στις νέες μας εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. που βρίσκονται στην είσοδο της Θεσσαλονίκης από την ΕΘνική Οδό Αθηνών, να δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων στον εκθεσιακό μας χώρο, να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για τη δική σας επιχείρηση.

Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη και σταθερή ανταπόκριση που μας δείχνετε και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας υπεύθυνα και άμεσα για τη δική σας εξυπηρέτηση.